041 619 125 info@os-vipava.si

V 5.razredu PŠ Vrhpolje smo v tednu, od 8. 4. do 12.4.2024, izvajali dejavnost z naslovom DNEVNIK DOBREGA. Ob začetku dneva, smo v svoj dnevnik zapisali kaj smo lepega in dobrega doživeli dan prej. V oblačke smo lahko napisali tudi kakšno zahvalo ali dobro delo, s katerim smo nekoga razveselili. Nekateri učenci so z nami na glas podelili svojo izkušnjo, drugi so to želeli obdržati zase. Skupaj smo se pogovorili, zakaj je potrebno biti dober, prijazen, ustrežljiv in pozitivno naravnan v življenju. Idej in predlogov je bilo s strani učencev kar precej. Spoznali smo, da je včasih biti težko dober človek, vendar se z malo truda in zavedanja samega sebe ter ljudi okrog sebe to splača, saj se nam v življenju prej ali slej dobrota povrne.

Ob tem smo se naučili tudi pohvaliti sebe, svoje uspehe in biti hvaležni za talente, ki jih imamo ter ljudi, ki nas imajo radi in jim ni vseeno za nas.

Učenci so DNEVNIK dobrega LEPO sprejeli, vsi so sodelovali in menim, da je ta dejavnost pripomogla k našim še boljšim odnosom.

Sara Furlan

(Skupno 37 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost