041 619 125 info@os-vipava.si

V petek, 7. 6. 2024, smo se učenci 1. do 4. razreda naše podružnice odpravili še na zadnji športni dan v tem šolskem letu – učiteljice so se odločile, da bodo v športni dan vključile tako pohod kot igre, tako, da je bilo za vsakega nekaj.

Najprej smo se v dolgi koloni odpravili peš do Podrage. Da ne bi do tja prišli prehitro, smo ubirali razne stranske makadamske poti. Le te so nas nato pripeljale do novega otroškega igrišča v Podragi. Najprej smo se odpočili in okrepčali z malico, nato pa je sledila igra na igralih, ki smo jih z velikim veseljem preizkusili. Ugotovili smo, da je igra na njih zelo zabavna – z veseljem bi imeli taka igrala tudi ob naši podružnični šoli, da bi lahko večkrat urili spretnosti v plezanju in lovljenju ravnotežja.

Ura je hitro tekla in že je bil čas za odhod nazaj. Peš smo se odpravili proti Podnanosu in pri tem spet ubirali nove poti.

Prijetno utrujeni in nasmejani smo prispeli na šolo, kjer nas je že pričakalo odlično kosilo. Le to je teknilo še bolj kot običajno.

Tjaša Kobal

(Skupno 71 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost