041 619 125 info@os-vipava.si

Po godbi vojakov smo se po parku sprehodili

različno pernato življenje smo opazovali
priložnost še Leicester Square-ju smo dali
potem smo za kosilo po trgu zavili
 
Madame Tussaud’s veliko lutk ima
prostor nam na Double-decker-u nagaja
slep je kdor ne vidi z London Eye
podzemna velikrat sedeža nima
 
Po Oxford Street-u se podamo
V trgovine gremo, da denarnice izsušimo
z neznanci na ulici zaigramo
 
Na Piccadilly Circusu si hotel vedno bolj želimo
vedno hitreje se vračamo v nam znano
v hotelu si na tihem mislimo:”Spat pojdimo.”
 
Napisale: Monika, Katja, Eva in Jana
Dan smo začeli z razkošnim zajtrkom v hotelu. Nato smo se prešteli in odpravili do podzemne kjer smo se peljali do Royal Parka. Tam smo videli menjavo straže ki je vse zelo fascinirala. Nekateri smo obiskali tudi muzej voščenih lutk ter London Eye. Ta dan je bil utrujajoč, a poln doživetji!!

~ Lisa & Špela
Zelo nam je bilo ušeč ko smo imeli odmor za kosilo ker smo si ogledali tudi druge zanimive stvari.
Ušeč nam je bilo tudi ko smo obiskali muzej vošcenih lutk ker smo videli dosti zanih osebnosti.
Pa tudi ko smo šli na london eye ker smo lahko videli cel london in je bilo lepo res smo se imeli lepo danes in smo zelo uživali.
Tine Fabčič, Tadej Jež in Patrick Lavrenčič Po odličnem zajtrku smo se s podzemno železnico (The Tube) odpeljali do Buckinghamske palače, kjer smo opazovali izmenjavo straže in St. James’s park. Peš smo se napotili po mestu in prispeli do Chinatowna ter Leicester squarea in si tam privoščili kosilo. Nato smo se odpeljali v muzej voščenih lutk Madame Tussauds, ki so nas resnično navdušile. Po ogledu muzeja smo si ogledali London tudi z drugačne perspektive, z slavnega London Eye. Večer smo zaključili s prostim ogledom trgovin in večerjo na Oxford streetu, eni najslavnejših nakupovalnih ulic na svetu ter z vrnitvijo v naš hotel.

Lucija Fabčič, Manica Fabčič, Vita Margon
Po obilnem in res dobrem zajtrku smo se s podzemno železnico odpeljali v center mesta in si ogledali menjavo kraljeve častne straže ter videli palačo. Nato smo v parku navdušeno gledali veverice ter golobe in race. Sledili so ogled muzeja voščenih lutk, vožnja z dvonadstropnim avtobusom ter London Eye. In končno smo dočakali tudi Oxford Streed in vsak je dobil kaj zase. Dolga vožnja s podzemno železnico in tako smo dan zaključili s prihodom v hotel.
Eva Kalc, Doroteja Rehar, Leila Nešković Danes smo dan začeli z obilnim zajtrkom, nato pa ga nadeljevali z ogledom menjave straže. Sprehodili smo se mimo parka St. Jamesa, ter tam opazovali različne ptice in veverice. Nastopil je prosti čas za kosilo, po katerem smo se odpravili proti muzej voščenih lutk. Tam je bilo veliko slavnih in znanih osebnosti. Sledil je London eye, ki nas je navdušil s čudovitim razgledom. Večer smo nadaljevali z prevozom do Oxford streeta, kjer smo imeli prosti čas za nakupovanje in večerjo. Utrujeni od celega dneva smo se srečno in zdravo vrnili v hotel.

Mila, Larisa, Maja
Danes smo se imeli zelo lepo saj smo obiskali muzej Madame Tussauds in London eye. Obiskali smo tudi menjavo kraljeve straže, ki je bila zelo zanimiva.

Metka, Vita, Lija, Ana

Drugi dan je bil zelo zanimiv videl smo vse londonske zanimivosti kot so London eye
In Madam Tussad

Žiga Božič, Mark Petrič in Ian Lavrenčič

Danes smo nejprej odšli na menjavo straže, katera je bila super vendar je bilo veliko ljudi. Nato smo odšli v muzej voščenih lutk, kjer smo srečali veliko znanih ljudi. Nazadnje smo šli na london eye in na oxford stret. Danes nam je bilo zelo všeč.

Lucija Premrl, Manca in Teja

Danes smo pojedli oblin zajtrk v hotelu in se odpravili na podzemno železnico. Šli smo v madame tuso in videli voščene lutke znanih ljudi.  Šli smo na London eye s katerega smo videli cel London.

Tomi Černigoj, Žiga Simonič in Blaž Trošt

Drugi dan smo začeli z odličnim zajtrkom, potem pa smo se odpravili do Madame Tussauds.Po ogledu smo odhiteli na kitajsko četrt kjer smo potem jedli kosilo.Na koncu smo šli na London eye. Večerjo smo pojedli na oxford street in potem odšli v hotel.Dan je bil vredu in smo se imeli lepo.

Aljaž Gregorič, Tilen Medvešek, Vitan Lunder
Dan je bil zanimiv najprej smo ustali pojedli zajtrk in šli z podzemno u London nato smo šli pogledat China Town ter nato smo šli na kosilo in šli pogledat m’ms in store nato smo šli na Madame Tussauds ter na london eye kjer smo videli cel london dan je bil zelo zanimiv
Tine Furlan, Leopold Pavlin, Anže Tomažič in Tim Nešković Danes smo si šli ogledat menjavo straže pri Buckinghamski palači, blizu, v Green parku smo videli veliko različnih živali. Spotoma smo šli tudi skozi kitajsko četrt, kjer smo tudi pojedli kosilo. Naš naslednji postanek je bil Madame Tussauds, muzej voščenih lutk. Nato smo se odpravili naLondon’s eye kjer smo imeli razgled na cel London. Večerjo in nakupovanje smo odpravili na Oxford Circusu. Zaključili smo s krajšim ogledom trga Picadlliy Circusa.Lara Petrič, Pia Suša in Sara Dolenc

Danes smo ob 8.00 imeli naš prvi zajtrk v Londonu in nato odšli na podzemno železnico, ki nas je pripeljala do postaje Green park. Ko smo izstopili smo se sprehodili do menjave straže, kjer nas je dočakala gneča. Po menjavi straže smo šli do “veveričjega” Green parka in si ogledali veliko lepih živali. Šli smo v kitajsko četrt in tam pojedli kosilo. Ko smo se najedli smo odšli v muzej voščenih lutk Madame Tussauds in si ogledali veliko realnih lutk. Po utrujajočem ogledu smo odšli še na višji pogled londona in sicer na London eye. Spet smo šli na podzemno železnico ampak tokrat na Oxford street kjer smo imeli večerjo. Potem pa smo se odpravili v hotel.
Aleksej in Jakob

(Skupno 147 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost