041 619 125 info@os-vipava.si

Z avtobusom smo se odpeljali do letališča. Od tam smo leteli do letalisca London Gatwick, kjer smo začeli naše potovanje.

Najprej smo si ogledali slavni ničelni (začetni) poldnevnik in imeli kosilo. Nato smo se z ladjico odpeljali po reki Temzi in videli še nekatere druge znamenitosti. Večer smo zaključili s sprehodom po centru mesta ter z vožnjo in nastanitvijo v hotelu.
Lucija, Vita, Manica
Prvi dan smo se odpravili v Benetke, na letališče iz katerega smo leteli v London. Prva stvar, ki smo si jo šli ogledat je bil ničelni poldnevnik, potem pa peš do pomola, kjer je po nas prišla ladjica. Na poti do nje smo videli tudi veliko drugih stvari. Za konec smo obiskali Big Bena in se z avtobusom peljali mimo nekaj najbolj bogatih ulic Londona. 

Larisa, Mila in Maja

Pozdravljeni,

danes smo preživeli prvi in zelo zanimiv dan v Londonu. Videli smo london eye in tower bridge in big ben. Tudi ce je bil danes komaj prvi dan je bil zelo poucen in smo se marsikaj novega naučili.
Lep pozdrav Leopold, Anže, Tine Furlan in Tim
 
To je bil eden najbolj nepozabljenih dni kar smo jih kdaj doživele. V spomin se nama je vtisnil vsak trenutek, najbolj pa vzlet z letalom in pot z ladjico ter veliko informacij, ki nam jih je povedala vodička Špela, še najbolj pa zgodba o Big Benu.

Lisa & Špela
Danes smo zgodaj zjutraj odpravili z avtobusom do Benetk iz kjer smo odleteli v London.

Najprej smo se ustavili pri kraljevem observatoriju. 
Nato smo se odpravili do odprte kuhinje in pojedli kosilo.
Kmalu smo se peljali z ladjico po Temzi do Big Bena in si noto ogledali London eye na daleč. 
Šli smo do središča Londona kjer smo si kupili večerjo in se nato napotili z avtobusom v hotel. 
Sara, Pia in Lara
Ob zgodnjih jutranjih urah smo se vsi navdušeni zbrali pred šolo ter se z nasmehi na obrazih vkrcali na avtobus, ki nas je odpeljal na letališče v Benetke. Nekaj časa smo čakali na letalu a smo po tem vzleteli in srečno pristali v Londonu. Malo izmučeni a vseeno še vedno polni energije smo se odpravili proti mestu, kjer smo si malo stran od samega jedra ogledali črto, ki označuje Greenwiški poldnevnik. Po tem smo se odpravili v jedro mesta kjer smo imeli odmor za kosilo nato pa je sledil ogled z ladijico po reki Temzi. Po ogledu je sledila še vožnja z avtobusom do hotela in s tem smo zaključili prvi dan našega izleta.

Doroteja Rehar, Leila Nešković, Eva Kalc

Ob 5.30 smo se odpravili iz Vipave proti Benetkam.Tam smo prečkali vse varnostne preglede brez težav.Ko smo prišli na letalo smo izvedli da smo imeli pol urni zastoj.Ko smo končno prispeli v Veliko Britanijo smo iz letališča odpeljali do Londona.Tam smo si ogledali nekaj znamenitosti kot Big bang,London eye,Tower bridge…Dan je bil zanimiv le zalo dolg.
Aleksej in Jakob
Le začnimo pri vzletu, ki je bil edinstven, srečen in miren. Od nekdaj je lepi London slovel, a ko smo se danes prvič sprehodili po njegovih življenja polnih ulicah, smo ga drugače dojeli. Barka je na Temzi stala, tam na prodi nas čakala, a ko smo iz barke stopili so brž pridrvili se črni oblaki in zapadlo je nekaj londonskih kapelj. Na vogalih smo se trikrat zavili in nato v hotel varno vrnili.
Monika, Katja, Jana in Eva Uršič

Tudi če je bilo danes zelo naporno nam je bilo najbolj všeč, da smo lahko videli mesto zvečer. 
Lucija Premrl, Teja Šturm, Manca Tomažič
Zelo nam je bil ušeč let v london
Zelo lep razgled na london in park
Zelo nam je bila usec ladjica ker je imela zelo lep razgled na london
Tadej, Tine Fabčič in Patrick Lavrenčič

Imeli smo se zelo zabavno hrana je bila dobra in izleti so bili zanimivi videli smo zelo veliko znamenitostu in ostale zanimivosti ki smo se jih naucili danes o londonu
Mark Petrič, Ian Lavrenčič in Žiga Božič

Imeli smo se super dober let, fini steaki.
Blaž Trošt, Žiga Simonič in Tomi Černigoj

Današnji dan je bil zelo lep, saj so nekateri prvič šli z letalom. Ogledali smo si veliko znamenitosti kot so Big Ben, Tower bridge in London eye. Imeli smo dovolj prostega časa za hrano..
Metka, Vita, Lija, Ana
Današni dan nam je bil zelo zabaven.K smo prišli na letalo je imelo malo zamude a smo vseeno pravočasno prispeli v london.Na letalu smo se zabavali in uživali .ko smo prispeli v London nas je avtobus pričakal in peljal v središče Londona . Nato smo odšli na ladjico in mimo London eye in Big Ben .
Tilen Medvešček, Vitan Lunder in Aljaž Gregorič

(Skupno 168 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost