041 619 125 info@os-vipava.si

Danes je za zajtrk bila Nutella, sir, pršut, kruh, kosmiči. Nato smo se šli preobleči in šli na smučišče in vzeli smuči. Potem smo šli na drugo smučišče. Tam smo vijola skupina šli na progo 3 in tam je bilo veliko megle a je bilo zelo lepo. Nato smo šli na progo 2 in nato vrnili na progo 3. Ko smo končali smo šli na progo 1 in šli v naš hotel Albergo Lena.

Tobija

Danes smo z našo skupino smučali po zelo strmih in zanimivih progah. Zelo smo se imeli lepo. Na zadnje smo šli po črni progi. Nato smo imeli kosilo, šli peš do smučišča in smučali po istih progah in šli mimo umetnih jezer. Zdelo se mi je zelo zabavno.

Kim

Današnji dan smo začeli z zbujanjem ob 7.00. Hitro smo se pripravili za zajtrk, ki je bil ob 7.30. Po zajtrku smo se odpravili na naporno pot do smučišča, kot vsak dan in nato z avtobusom do naslednjega smučišča. Nato smo smučali do kosila. Po kosilu smo smučali zelo dobro, pač ja. In potem smo šli drsat in pač zelo dobro ja. Nato je bil čas za počitek in pač odlično ja. Nato pa po večerji nastopi še tombola in pač ja. In potem smo šli spat. Zelo lep dan.

Tonja, Anika in Zala

(Skupno 119 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost