041 619 125 info@os-vipava.si

V torek, 5. 12. 2023, smo na naši šoli gostili stare starše. Povabili smo jih na praznično ustvarjalno delavnico, da bi se skupaj družili in ustvarjali ter bi nam pomagali pri okrasitvi šole. 

Že od jutra smo jih nestrpno pričakovali. Po malici so nas stari starši zelo razveselili s svojim prihodom. Najprej smo jih lepo pozdravili in jim za dobrodošlico pripravili kratek kulturni program s petjem in deklamacijami. Otroci so jim nato hitro stekli v objem in se porazdelili po skupinah. Sledile so tri delavnice: pri prvi mizi smo izdelovali bele snežinke iz papirja, pri drugi mizi pa so nastajale snežinke iz rolic toaletnega papirja. Pri tretji mizi pa so učenci s starimi starši izdelali dekoracijo iz naravnega materiala in ji dodali svečko. Bele snežinke bodo krasile okna naše šole. Snežinke, oblikovane iz toaletnega papirja, bomo obesili po hodnikih šole in telovadnici. Dekoracijo s svečko pa so učenci odnesli domov, da jim bo pričarala praznični čas. V šolski telovadnici, kjer so delavnice potekale, je bilo čutiti pravcati ustvarjalni vrvež. Otroci so skupaj s starimi starši, nekateri s starši, uspešno sodelovali in izdelali čudovite izdelke. Po koncu delavnic smo se skupaj posladkali še s čajem in piškoti. 

Bilo nam je zelo lepo in upamo, da ponovimo takšno srečanje še kdaj. Hvala še enkrat vsem, ki ste si vzeli čas ter z nami ustvarjali spomine, ki ostanejo za vedno.

 Vanja Krapež

(Skupno 74 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost