041 619 125 info@os-vipava.si

Tako kot vsako leto, smo se tudi letos dobrodelnosti ob božično – novoletnem sejmu, ki se je odvijal na šoli Vipava, odzvali učenci, učitelji in starši naše podružnice.

Izdelovali smo različne izdelke, voščilnice, smrečice presenečenja, pekli in krasili piškote, mafine, oblikovali kokosove kroglice ter s servietno tehniko krasili kozarce za lučke.

Zelo veseli smo bili odziva staršev nekaterih naših učencev, ki so skupaj s svojimi otroki izdelovali zelo lepe in uporabne reči, kot so: kazala za motivacijo branja, čudovito poslikane dišeče mošnjičke sivke, obeske iz hama perlic ter ogrlice iz žičke in kamenčkov, pa seveda steklenice z božičnimi motivi za ambient z lučkami. Spekli so tudi sladka presenečenja in nas prijetno razveselili.

Vabilu se je odzvala tudi ga. Anja Kranjc, ki je z nekaterimi našimi učenci v okviru likovnic delavnic izdelovala glinene palčke z lučkami.

Vsem se iskreno zahvaljujemo za sodelovanje, saj ste nam tako pokazali podporo in hkrati prispevali za naš šolski sklad.

Poleg izdelkov, smo z učenci prostovoljci, pripravili tudi glasbeno – plesno točko za dobrodelno prireditev, ki je sledila sejmu. Nastopalo je 33 učencev, od prvega do vključno petega razreda, ki so prepevali, plesali ali igrali na tolkala.

Hvala torej tudi nastopajočim učencem, ki so pridno obiskovali vaje ter s svojo zagnanostjo in lepim nastopom razveselili poslušalce.

Vodja podružnice, Sara Furlan

(Skupno 58 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost