041 619 125 info@os-vipava.si

V prijetnem vzdušju predbožičnega časa smo se učenci in učitelji 4. in 5. razredov matične šole in podružnic odpravili na kotalkališče KK Renče, na ogled predstave Disney na kotalkah. Doživeli smo pravljično izkušnjo, ki je združila magijo božiča, čarobnost kotalkanja in nepozabne Disneyjeve pravljice. 

Na odlično pripravljenem kotalkališču, ki ga je krasila prečudovita scena obogatena z milijon lučkami, je potekal pravi spektakel. Nastopajoči so s čudovitimi kostumi, ki so bili navdihnjeni s štirimi priljubljenimi Disneyjevimi pravljicami, vzbudili pravo začaranost vseh prisotnih. Ledeno kraljestvo je oživelo, kotalkarji so se prelevili v Elso, Anno in druge like iz priljubljene risanke. Nato je sledila Pepelka, ki je s svojim sijajem in eleganco očarala gledalce. Peter Pan je z gusarsko ladjo in s spretnimi Indijanci dvignil vzdušje, medtem ko je Sneguljčica s svojo ljubeznijo do živali, s palčki in s prinčevim poljubom prevzela srca vseh nas. 

Pravljična scena, ki so jo ustvarili kotalkarji, je bila izjemno dovršena. Kreativna uporaba svetlobe in čudovita glasba sta dodali še dodatno dimenzijo vsem prizorom, kar je naredilo predstavo resnično čarobno. Revija je bila prava paleta čustev, ki je segala od občudovanja in radovednosti do čiste očaranosti. Učenci so bili vidno navdušeni nad izvedbo pravljic. 

Člani Kotalkarskega kluba Renče so ponovno dokazali svoje mojstrstvo. Njihova predanost in trud, ki ga vlagajo v vadbe in priprave na takšne dogodke, sta očitna. S svojim znanjem, eleganco in strastjo do kotalkanja so navdušili občinstvo ter nas za uro in pol prestavili v pravljični svet. 

Ogled božično-novoletne kotalkarske revije KK Renče je bil nepozabno doživetje, ki bo zagotovo še nekaj časa ostalo v spominu. Omogočilo nam je čaroben prehod v praznične dni.

 učenci in učitelji 4. in 5. razredov

(Skupno 76 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost