041 619 125 info@os-vipava.si

Mladinski kulturni center Hiša mladih Ajdovščina je v sodelovanju s srednjimi šolami za devetošolce vipavske in ajdovske občine organiziral dvodnevni dogodek ZAPOSLITVENI BAZAR. V četrtek, 26. 10. so se dogodka udeležili naši devetošolci in učenci iz OŠ Danila Lokarja Ajdovščina. Poleg predstavitev SŠ so se predstavila tudi tri lokalna podjetja. Med udeleženci je bilo največ zanimanja za LEONE in njihove sladke izdelke. 

Zanimivim video predstavitvam programov SŠ Goriške in Notranjsko-kraške regije je sledilo druženje z dijaki in njihovimi profesorji. V Hiši mladih so postavili stojnice na katerih so z raznimi aktivnostmi predstavili najzanimivejše vsebine programov. Dogodka se je udeležila tudi Srednja gradbena, geodetska, okoljevarstvena šola in strokovna gimnazija Ljubljana in navdušila z zanimivimi napravami. Srečali smo tudi nekaj naših bivših učencev, ki so z navdušenjem vabili bodoče dijake k vpisu v njihov program.

Na vprašanje, ali bo sedaj izbira SŠ za devetošolce lažja ali težja, vam bodo sami najbolje odgovorili. Le vprašajte jih in jim s pogovorom pomagajte pri odločanju o svoji nadaljnji poklicni poti.

Pripravila Mojca Habič

(Skupno 58 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost