041 619 125 info@os-vipava.si

Končno je prišel težko pričakovani petek, ko smo se nekatere učiteljice, svetovalna delavka in ravnateljica iz OŠ Draga Bajca odpravile na športno-sprostitveni vikend (teambuilding).

Začele smo z večerjo v hotelu, nato pa nadaljevale s sprehodom in klepetom ob plaži.

V večerni svetlobi smo zagledale veliko polno luno. Izvedele smo, da je to »super luna«, ki pomnožuje, kar se v teh dneh dogaja. Odločile smo se, da bomo vikend napolnile s samimi lepimi rečmi; naj se pomnožijo naša dobra volja, medsebojna povezanost, sprostitev, skrb za zdravje …

Naslednji dan smo se odpravile na pohod do zaliva Sv. Nikole, kjer je smaragdna barva morja kar vabila, da zaplavamo in se osvežimo.

Pot nazaj je bila še bolj raznolika kot zjutraj, a smo jo uspešno prehodile.

Večer je minil v igranju družabnih in namiznih iger ter sproščenem klepetu in druženju.

V nedeljo smo se odpravile po kanjonu Vrženica. Prav tukaj se je pokazalo, da ni pomembna samo fizična moč, ampak tudi naša domiselnost pri reševanju problemov (iskanje ustreznega prehoda mimo skal). Pri vsakdanjem delu z učenci učiteljice potrebujemo veliko mero domiselnosti in prilagajanja, zato smo tudi kanjon premagale kot za šalo.

V Veli luki smo se ohladile v osvežujoči vodi, nato pa se s taxi gliserjem vrnile v Baško.

Malce utrujene, a izjemno zadovoljne smo se v Vipavi poslovile.

Preživele smo res en čudovit sončen vikend na otoku Krku. Mogoče je malce pripomogla tudi  »super« luna 😊, tega ne vemo zagotovo; a kakorkoli že, v tem vikendu se je zelo okrepila naša medsebojna pomoč in povezanost, ogromno je bilo dobre volje in smeha, z različnimi športnimi aktivnostmi v naravi smo tudi poskrbele za naše zdravje in sprostitev. Škoda le, da ni trajalo dlje. 😉

Maja Funa

(Skupno 228 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost