041 619 125 info@os-vipava.si

Na podružnici Podnanos je v torek, 20. 6. 2023, v popoldanskem času potekala Zaključna prireditev in proslava ob bližajočem prazniku dneva državnosti, na kateri smo se v velikem številu zbrali v šolski telovadnici.

V prireditev nas je popeljala sedma kitica Zdravljice, ki v nas vsakič znova prebudi čisto posebne občutke. Ob domovinskih pesmih smo se nato naši mladi državi poklonili še v besedi.

Sledil je pozdrav in nagovor vodje naše podružnice, Andreje Likar Ivanov. S prekrasnimi mislimi je zaželela vse dobro svojim učencem, petošolcem, ki zapuščajo šolske klopi v Podnanosu in bodo septembra pogumno zakorakali na matično šolo v Vipavo.

Skozi prireditev sta nas vodili učenki Emili in Brina, ki sta najprej nekaj besed namenili rojstvu Slovenije pred dvaintridesetimi leti ter nato odlično najavljali vse kulturno-glasbene točke.

V nadaljevanju kulturnega programa smo se s pevskimi, plesnimi ter instrumentalnimi točkami predstavili prav vsi učenci in učitelji naše šole.

V poletje nas je za konec pospremila pesem s čudovitim naslovom, in sicer Počitnice. Z radostjo v srcu ter nasmeškom na obrazu smo zapeli počitnicam naproti.

Zahvaljujemo se vam za obisk na prireditvi, preko katere smo se poslovili od letošnjega uspešnega šolskega leta.

Vsem učencem želimo dolge, brezskrbne, vroče in vesele počitnice.

Učiteljica Anita Hrovatin

(Skupno 116 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost