041 619 125 info@os-vipava.si

Spoštovani starši, spoštovani učenci.

Na spodnjih seznamih so navedeni delovni zvezki in potrebščine za prihodnje šolsko leto 2021/2022. Izbor delovnih zvezkov, ki jih kupite starši, je potrdil Svet staršev 21. 4. 2021.

Pomembno:  Učna gradiva za učence 1., 2. in 3. razreda financira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Preskrbi jih šola. Učenci jih bodo brezplačno prejeli v prvem tednu septembra. Starši nabavite samo potrebščine.

Delovne zvezke za učence od 4. do 9. razreda je potrebno kupiti.

Za vse potrebščine priporočamo, da jih najprej pregledate in uredite, nato pa dokupite le manjkajoče oz. uničene. Zaželeno je tudi, da v novem šolskem letu učenci uporabljate zvezke iz preteklega leta, kjer je to mogoče.

Starši lahko šolske potrebščine kupite pri različnih ponudnikih po lastni izbiri, vodilo za nakup pa naj bodo priporočila učiteljev. Nekaj možnosti:

  • v bližnjih knjigarnah in papirnicah Črtica, DZS, Mladinska knjiga;
  • pri spletnem ponudniku Kopija – nova:

https://www.kopija-nova.si/os?pmr=1eg&pmid=f2k1ooi6h9hg

  • katalog šolskih potrebščin DZS je na voljo na povezavi:

https://issuu.com/dzsdd/docs/katalog_solskih_potrebscin_2021

  • v drugih trgovinah po lastni izbiri.

Vse potrebne učbenike si učenci lahko brezplačno izposodite iz učbeniškega sklada šole v prvih dneh novega šolskega leta. Posebne naročilnice za izposojo niso potrebne.

Prosimo vas, da učbenike zavijete in ob koncu šolskega leta vrnete nepoškodovane. Po 10. členu Pravilnika o upravljanju učbeniških skladov je uporabnik dolžan poravnati odškodnino, če vrne poškodovan ali uničen učbenik ali ga ne vrne.

Delovni zvezki in potrebščine seznam 2021-22

Ravnateljica:
Mojca Pev, mag. mat.

(Skupno 1.335 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost