041 619 125 info@os-vipava.si

Prejšnji teden nam je teta Zima, po nekaj letih, spet poslala v Vipavo sneg!!! 

Mogoče je opazila, da smo že siti te »korona šole« in nas je hotela malo spodbuditi ali kot bi rekla naša učiteljica »zmotivirati«. In naša učiteljica je to pošiljko takoj »zaštekala«, da je namenjena ravno nam. Na embalaži sicer ni pisalo 5.B, ampak smo jo v celoti vzeli kar zase in se v njej  maksimalno nauživali ter počeli vse sorte vragolije. 

Belo puhasto vsebino, ki se je cel dan sipala nad naše ulice, dvorišča, travnike in gmajne smo razumeli kot predčasno Miklavževo darilo. Za darilo pa se je lepo in nujno tudi primerno zahvaliti. 

Takoj, ko smo po celodnevnem valjanju, sankanju, kepanju in vsesplošnem uživanju na snegu, slekli premočena oblačila, kape in rokavice, smo se vrgli v peko in stricu Miklavžu napekli vsemogoče dobrote. 

Letos sta bila teta Zima in stric Miklavž z nami res zadovoljna. V to ne dvomimo, saj še naša učiteljica večkrat po »ZOOMu« reče, da smo strašansko pridni in da komaj čaka, da nas vidi in sliši v živo. Verjetno jima je napisala kar v »mail«, česa si najbolj želimo. Ali pa sta mogoče kukala v našo spletno učilnico, kjer so med oddanimi domačimi nalogami zapisane tudi naše želje. Kdo ve, morda sta se tudi onadva odločila za obdarovanje »na daljavo«, ki nas je zeloooo razveselilo. Če nas še bereta, bi do božiča prosili za še!

5.B

(Skupno 182 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost