041 619 125 info@os-vipava.si

Najmlajši učenci iz Goč (učenci 1., 2. in 3. razreda) smo se v času pouka na daljavo srečevali enkrat tedensko na družabnem srečanju. 

Igrali smo se skrivalnice, po stanovanju smo iskali različne predmete, ki se začnejo na določen glas, pripovedovali si vice. Ugotavljali smo tudi, kdo spreminja gibe. Če se je na začetku zdelo, da se takšnih iger ne da igrati preko Zooma, smo mi dokazali, da se z malo prilagoditve da tudi to ☺ Pa še bolj zabavno je lahko, ko nam še tehnika kaj ponagaja. 

V zadnjih predprazničnih dneh smo se igrali igro Skriti prijatelj. Vsak učenec je izžrebal enega sošolca ter mu izdelal in poslal voščilnico. 

Na zadnjem srečanju pred prazniki smo imeli razredno čajanko. Učenci so si pred srečanjem skuhali čaj. Seveda zraven niso manjkali domači piškoti. Na tem srečanju smo tudi povedali, kdo je bil naš skriti prijatelj, ki nam je poslal voščilnico. Koliko veselja nam je pričarala doma izdelana voščilnica! Prisluhnili smo še zimski recitaciji, ki jo je pripravila naša učenka Klara ter pravljici Zimski piknik. 

Sklenili smo, da nam je tudi šolanje na daljavo omogočalo druženje in zabavo. Poslovili smo se veseli ter polni pričakovanj počitnic in praznikov. 

Zaključili smo z mislijo in vzklikom: VESELE PRAZNIKE. 

Prav takšne želimo tudi vsem Vam!

Učenci in učiteljici 1., 2. in 3. razreda iz Goč 

(Skupno 89 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost