041 619 125 info@os-vipava.si

Arhivi

Vpis v srednjo šolo

Apr 23, 2020

Spoštovani starši in učenci.

V prilogi vam pošiljamo video vodič za pomoč pri izpolnjevanju obrazca za vpis v srednjo šolo. V kolikor boste imeli težavo pri odpiranju video vodiča me kontaktirajte (mojca.habic@os-vipava.si).

Prijavnica je na voljo na spletni strani e-uprave, na naslovu:
https://e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/vloga.html?id=2192

Prijavnico natisnite  in izpolnite. Če doma nimate tiskalnika in prijavnice ne morete natisniti sami, nas čim prej obvestite (alenka.cehovin@os-vipava.si)  Prijavnico vam bomo poslali po pošti.

Izpolnjeno prijavnico podpišejo: kandidat (učenec) in starš-a.

Prijavnico pošljete vi sami po klasični pošti priporočeno (samo priporočeno in NE s povratnico), ali pa skenirano (fotografirano) na elektronski naslov izbrane srednje šole (e-naslov poglejte na spletni strani šole). Če boste prijavnico poslali po elektronski pošti, svetujemo, da prijavnico v vednost pošljete tudi na elektronski naslov svetovalnih delavcev srednje šole (kontakti so v Prilogi 2).
Ob tem poudarjamo, da na prijavnici za vpis v srednje šole letos izjemoma ni potreben podpis in žig ravnateljice oziroma ravnatelja osnovne šole.

V Prilogi 1 je izvleček razpisa za vpis v SŠ. Podatke potrebujete za vnašanje natančnih podatkov v obrazec: naziv šole in naslov, program, pridoblejn naziv.

Za dodatna pojasnila in pomoč nas lahko kontaktirate tudi po telefonu (Alenka 051 656 618, Mojca: 069 924 554).

Želimo vam dober vpis v srednjo šolo!
Mojca Habič in Alenka Čehovin

Najbolj iskano

(Skupno 132 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost