041 619 125 info@os-vipava.si

Arhivi

PRAZNIČNI DECEMBER V VRHPOLJU

Dec 9, 2019

Mesec december je najlepši praznični mesec v letu. Tudi na šoli Vrhpolje ga želimo skupaj z učenci praznovati, in sicer na različne načine.

V začetku meseca smo se pogovarjali o naših pričakovanjih ob bližajočih se praznikih, potem smo si pripovedovali o srečanju in obdarovanju svetega Miklavža, sedaj pa nastajajo različni izdelki, ki bodo kot dekoracija krasili našo šolo, da bo tudi ta praznovala z nami.

Učenci sami izrezujejo, lepijo in nizajo najrazličnejše ideje, kako polepšati okna, panoje, jedilnico ter garderobo naše šole. Učitelji želimo, da bi bilo to predvsem njihovo delo, saj bodo tako globje doživeli prihajajoče praznične dni.

Postavitev in krasitev smrečice bo pika na i, ki bo izvedena v zadnjem tednu pred odhodom na božično-novoletne počitnice.

December pa je za nas tudi čas, da se spomnimo naših staršev in starih staršev ter jim izrazimo hvaležnost s povabilom na praznično prireditev, ki se bo na šoli odvijala tik pred prazniki. Izvedli jo bodo prav vsi učenci naše šole, v okviru kulturnega dne. V ta namen bodo učenci izdelali lepa vabila ter božično-novoletna voščila, ki jih bodo izročili svojim domačim.

Kolektiv šole Vrhpolje

Najbolj iskano

(Skupno 233 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost