041 619 125 info@os-vipava.si

Arhivi

PLAVALNI TEČAJ za 3. RAZRED

Nov 25, 2019

Spoštovani starši!

Letos bomo 20 – urni plavalni tečaj,  za učence 3. razredov, izvedli v času od ponedeljka, 16. do četrtka 19 . decembra 2019. Tečaj bo potekal na bazenu Zavoda za šport Police v Ajdovščini. Vsak dan bomo izvedli po 5 šolskih ur. Avtobusni prevoz bo urejen tako, da bo avtobus izpred podružnične šole v Podnanosu odpeljal ob 7.50 in pobral še učence v Vrhpolju (8.00). Avtobus iz Goč, štarta ob 7.30,  Gočani se vračajo s prvim šolskim avtobusom. Ob 7.55 bo avtobus odpeljal izpred šole v Vipavi (3.a, 3.b, 3.Goče). Povratek na matično in podružnični šoli bo okrog 12.30.

Malico bodo učenci v spremstvu učiteljev dvignili pred samim odhodom avtobusa. Učenci morajo imeti s seboj ustrezno kopalno opremo (kopalke, brisačo, (neobvezno) plavalno kapo) ter topla oblačila in pokrivalo, kapo za odhod z bazena. Za dekleta z daljšimi lasmi je priporočeno, da imajo plavalno kapo oz. s seboj prinesejo fen.

Učence bomo spremljali ter poučevali plavalni učitelji naše šole  (Robert Krašna, Mitja Lavrenčič, Polonca Virant, Petra Batagelj, Tjaša Paternost, Marija Papež, Darja Bajić).  Za vse morebitne informacije  sem dosegljiva na mail-u: petra.batagelj@os-vipava.si

Lep pozdrav!

Petra Batagelj, prof. športne vzgoje

Najbolj iskano

(Skupno 87 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost