041 619 125 info@os-vipava.si

Arhivi

Naše zvezde in zvezdice so zasijale

Dec 10, 2018

V četrtek, 29.11.2018, je na naši šoli potekal dobrodelni sejem in prireditev Naše zvezde in zvezdice.

Dogodek je že tradicionalen, saj ga organiziramo že več let. Na dobrodelnem sejmu in prireditvi zbiramo sredstva za delovanje šolskega sklada.

Ob 16.30 smo odprli dobrodelni sejem. Sejem je potekal v avli šole. Izdelke za sejem so prispevali učenci, starši, stari starši, učitelji…Pripravljali so jih doma, pri pouku in v podaljšanem bivanju.

Na sejmu smo lahko kupili najrazličnejše stvari, pecivo, okraske, voščilnice, igrače, venčke, nakit, rožice… Na stojnicah smo se lahko posladkali z vaflji, sušijem, zelenim čajem, vročo čokolado… Vsak je lahko dobil nekaj zase. Hvala vsem, ki ste pripomogli k pestremu sejemskemu dogajanju in prispevali izdelke za prodajo.

Prodajalci na sejmu so bili učenci naše šole. Pomagali pa so jim člani odbora šolskega sklada.

Ob 18.00 je v telovadnici šole potekala prireditev. Osrednja gostja je bila naša bivša učenka Amela Kurtić. Amela je zelo uspešna plesalka. V plesni soli Artifex je s skupino članov osvojila dvakratni naslov državnih, evropskih in svetovnih prvakov. Udeležila se je več festivalov v tujini in Sloveniji. S svetovnim prvenstvom lani se je odločila, da s tekmovanji preneha, saj je našla svojo strast in poslanstvo v učenju mlajših plesalcev.

Ameli se zahvaljujemo, da nas je počastila s svojim obiskom in nam predstavila svojo plesno pot. Intervju z Amelo je vodila devetošolka Jerneja Trošt.

Na prireditvi so nastopili vsi šolski pevski zbori, pihalna godba iz Vrhpolj, plesalci El1 plesna scena, učiteljski pevski zbor, plesalke ob drogu, harmonikarja, učenke 7.b s krajšo igro in vrhpoljski prvošolčki ob glasbeni spremljavi tretješolcev.

Vsem nastopajočim in njihovim mentorjem se iskreno zahvaljujemo za sodelovanje!

Prireditev je povezoval Jakob Lozej.

Dobrodelni sejem in prireditev sta bila zelo uspešna. Zbrali smo kar 1.800 evrov dobrodelnih prispevkov za delovanje šolskega sklada.

Hvala vsem za vašo podporo!

Elena Kodre Nabergoj

Najbolj iskano

(Skupno 112 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost