041 619 125 info@os-vipava.si

Arhivi

Nagovor ravnateljice

Avg 23, 2018

Spoštovane učenke in učenci.

Za nami je toplo, igrivo in sproščeno poletje, konec počitnic, za prvošolčke pa konec predšolskega obdobja. Po dolgem času smo danes spet skupaj v naši veliki hiši imenovani šola. Ta šola ni imela počitnic. Letošnji začetek šolskega leta je za našo šolo še poseben izziv, saj bomo kosila pripravljali v popolnoma novi šolski kuhinji, preuredili smo tudi garderobo. S šolskim letom 2018/2019 boste učenci prvič uporabljali garderobne omarice. Na tem mestu apeliram na vse uporabnike omaric, da z njimi ravnate skrbno in jih ne uničujete.

V novo šolsko leto vstopamo polni energije, upanja, načrtov in igrivosti. V to šolsko leto smo vpisali kar 547 učencev, lani 512. Veseli nas, da se število učencev, ki obiskujejo našo šolo, povečuje.

Na pričetek šolskega leta smo se dobro pripravili, zagotovo pa bo treba kaj postoriti tudi med samim šolskim letom. Od vas učenci pričakujem veliko strpnosti, razumevanja, vedoželjnosti, nasmehov in novih idej.

Vsem učencem želim uspešno šolsko leto, ki bo prineslo veliko novega znanja in napredovanja v skladu z vašimi zmožnostmi.

Tako učence, starše in zaposlene naj vodi misel, da nas bo samo odgovorno delo vsakega posameznika pripeljalo do postavljenih ciljev in najpomembnejših življenjskih znanj, ki jih boste mladi nujno potrebovali, da se boste v življenju lažje znašli.

Mojca Pev
ravnateljica

Najbolj iskano

(Skupno 87 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost