041 619 125 info@os-vipava.si

V sredo, 2. 6. 2021, so pevke in pevci Mladinskega pevskega zbora Vipava na videokonferenčno srečanje povabili dolgoletnega člana mednarodno priznanega pevskega zbora Perpetuum Jazzile, Luko Grižoniča.

Luka je svojo glasbeno pot začel na glasbeni šoli v Kopru, kjer se je že kot osnovnošolec prvič udeleževal najrazličnejših pevskih vaj. Užitek ob prepevanju se je v njem z leti stopnjeval in ob selitvi v Ljubljano se je odločil udeležiti avdicije pri pevskem zboru, ki razvija gospel zvrst Bee Geesus. Po nekajletnem nabiranju izkušenj pri zboru, ki ga krasijo močnejše harmonije in čvrsti ritmi, se je udeležil zahtevne avdicije, ki je obenem tudi sprejemni izpit za pristop k priznani pevski skupini Perpetuum Jazzile.  

Z nami je delil informacije o poteku avdicije, turnej in vaj tako velikega in uspešnega sestava. Predstavil nam je tudi novonastalo Akademijo Perpetuum Jazzile in nam povedal, katero zvrst najraje poje in posluša.  

Luka je bil naš zadnji gost v letošnjem šolskem letu. Pred zaključkom šolskega leta se bomo prek videokonference srečali še enkrat in si zaželeli lepe počitnice.  

Neža Jelušič

(Skupno 88 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost