041 619 125 info@os-vipava.si

Arhivi

London – ponedeljek

Mar 10, 2020

Naš zadnji dan v Angliji smo preživeli v obmorskem mestu Brighton:

Zjutraj smo se že zelo zgodaj odpravili in se z vso prtljago odpravili do Brightona. Po eni uri vožnje z avtobusom smo prispeli na lepo obalo, kjer je sicer malo pihalo. Šli smo do morja, videli smo zelo velike valove, ki so se nam po pesku vsakič bolj približali. Tam smo tudi jedli kosilo. Po kosilu smo šli na letališče in čakali na let. Stvari, vsi opravki na letališču so bili malo enostavnejši saj je bil to za vse zagotovo drugi let. Vsem se nam je zdela pot veliko krajša. Okrog 20.30 so nas pred šolo že pričakali starši. Dnevi, ki smo jih preživeli v Londonu, nam bodo zagotovo še dolgo ostali v spominu. (Vida, Tisa, Maruša, Maša)

Teh nekaj dni je šlo zelo hitro in zato je danes minil že zadnji dan. Imeli smo se lepo, kot vsak dan do danes. Ogledali smo si plažo in kraljevi paviljon v Brightonu. Let z letalom je bil miren in varno smo pristali. (Kaja, Ema, Maja)

Za zadnji dan je bilo zelo lepo, lahko bi bili še dan ali dva več. Najprej smo smo šli pred paviljon v Brightonu in si ogledali park pred njim. Nato smo imeli pavzo za kosilo. Potem smo odšli še do plaže, kjer se nas je veliko zmočilo zaradi valov. Na pomolu je bila igralnica, kjer smo lahko zapravili preostanek denarja (ha, ha). Nazadnje smo imeli še povratni let. (Jan Š., Nejc, Jan P. in Kristjan)

Danes kot zadnji dan smo si ogledali še kraljevi paviljon v Brightonu. Potem smo imeli kosilo in nazadnje odšli na morsko obalo. Odsli smo na letališče, kjer se zadnjič videli London. (Jakob, Vid)

Danes zjutraj smo se odpravili do Brightona. Ogledali smo si mesto in se z avtobusom odpravili na letališče. Tam smo se vkrcali na letalo in odleteli domov. (Tristan, Nik, Domen)

Sonja Simonič Puc

Najbolj iskano

(Skupno 135 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost