041 619 125 info@os-vipava.si

Arhivi

KULTURNI DAN

Sep 20, 2019

V četrtek, 19. 9. 2019, smo imeli sedmošolci in osmošolci kulturni dan. V Lutkovnem gledališču v Ljubljani smo si ogledali senčno predstavo Virginija Volk. Igra govori o Virginiji in njeni sestri Vanesi. Virginija trpi za hudo obliko depresije, Vanesa ji želi na vsak način pomagati. Dramsko besedilo ima srečen konec.

Predstava mi je bila všeč, igralki sta zelo dobro odigrali svoji vlogi. Pogovor po predstavi pa me je malo razočaral, saj sem pričakovala, da se ga bosta udeležili tudi igralki.

Lepo vreme nas je sedmošolce spremljalo še na Ljubljanski grad, osmošolci pa so si ogledali baročno Ljubljano.

Ivana Tomažič, 7. c

Predstava mi je bila všeč. Govorila je o bolezni, ki je pogosta v današnjem času, zato se mi je zdelo v redu, da nam predstavijo, kako se z njo spoprijemati. Virginija se je na koncu pozdravila. Všeč mi je bilo, da je bila predstava senčna, saj sence naredijo čarobni učinek. Najlepši je bil Rožni park.

Laura Fabjan, 7. c

V predstavi so mi bile še posebej všeč sence, pa tudi kletki z lučjo, ki sta še popestrili sence. Glasba je bila na začetku žalostna, na koncu, ko je Virginija ozdravela, pa zelo vesela. Igralki sta zelo dobro odigrali vlogi.

Amadej Guštin, 7. c

Najbolj iskano

(Skupno 101 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost