041 619 125 info@os-vipava.si

Arhivi

Vabilo na 4. menjalnico za vse generacije

Jan 24, 2019

Spoštovani starši, učenci in učitelji!

V okviru prireditev ob Slovenskem kulturnem prazniku Vas vabimo, da se nam pridružite na

4. MENJALNICI ZA VSE GENERACIJE,
ki bo potekala v jedilnici OŠ Podnanos,
v sreda, 6.2.2019 od 17.00 – 18.00.

Knjige, ki ste se jih naveličali, ki so jih otroci prerasli, ki Vam jemljejo prostor na knjižnih omarah…, lahko brezplačno zamenjate za druge knjige, ki so se jih naveličali Vaši sosedje, prijatelji, sošolci in starši.

Prav tako lahko zamenjate različne družabne igre, ki ste se jih naveličali ali pa pustne kostume, ki so jih otroci prerasli. Mogoče bi si lahko zamenjali tudi kakšne originalne DVD-je in CD-je, igrače, sestavljanke, puzzle, šolske torbe in torbice, nahrbtnike, lepe peresnice…

Knjige, družabne igre, pustne kostume, CD-je in DVD-je, igrače, sestavljanke, puzzle…, ki jih želite zamenjati, prinesite v šolo učiteljicam v času pred poukom (do 8.00), po pouku in vse do zaključka podaljšanega bivanja do srede, 6.2.2019 (do 16. ure).

Za slikanico ali tanjšo knjigo, družabno igro, DVD ali CD, igračo, sestavljanko ali puzzle, boste dobili menjalni kartonček, ki ga boste v času menjalnice zamenjali za drugo knjigo, drugo družabno igro, DVD ali CD, ki bo na voljo.

Za debelejše knjige in enciklopedije ter pustne kostume in torbe boste dobili dva ali celo tri menjalne kartončke, ki jih boste prav tako lahko zamenjali za druge knjige ali menjalne kartončke.

Knjige in druge stvari, ki ne bodo zamenjane, bomo po menjalnici oddali v šolsko knjižnico ali jih podarili dobrodelnim organizacijam in bolnišnicam.

Vabljeni torej, da popestrite Vaše knjižne police z drugimi knjigami, da obogatite hladne večere z drugimi družabnimi igrami in da otroka za pusta oblečete v drugačen kostum… Zamenjane knjige, družabne igre ter DVD-ji in CD-ji Vas bodo bogatili in razveseljevali do naslednje menjalnice, pustni kostumi pa Vas bodo razbremenili pred nakupi in dirkanjem po trgovinah… Obvestite tudi Vaše sosede, da bo to postala menjalnica za vse generacije.

Vsi si želimo menjati stvari, ki bodo v tako dobrem stanju, da bi jih tudi sami z veseljem vzeli v roke in jih nesli domov.

Koordinatorici menjalnice Katarina Vitežnik, prof. in Vida Trošt Vidic, prof.

Najbolj iskano

(Skupno 81 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost