041 619 125 info@os-vipava.si

Arhivi

Praznične delavnice in sejem v Podnanosu

Dec 3, 2018

V ponedeljek, 26.11.2018 smo na podružnici Podnanos organizirali druženje s starši in starimi starši v obliki prazničnih delavnic. Ustvarjali smo v štirih delavnicah: izrezovali smo dekoracije za okrasitev šole, izdelovali smo adventne venčke, tiskali vzorce na nahrbtnike iz blaga in izdelovali rože iz krep papirja. Slednjo delavnico so organizirale in vodile članice turističnega društva Podnanos, za kar se jim na podružnici iskreno zahvaljujemo.

Naša jedilnica je bila skoraj premajhna za vse starše in stare starše, ki so se udeležili našega skupnega druženja, čudovito je bilo opazovati ustvarjalno vnemo in sodelovati na tako dobro obiskanih delavnicah. Nastali so občudovanja vredni izdelki, ki smo jih naslednji dan ponudili obiskovalcem sejma za prostovoljne prispevke.

Petošolci, ki so ponujali obiskovalcem sejma naše izdelke, so se odlično izkazali, obiskovalci pa so zadovoljni odhajali domov.

Naše dvodnevno druženje je bilo super, zahvaljujemo se vsem staršem in starim staršem ter ostalim za udeležbo in si želimo, da bi še v prihodnje tako dobro sodelovali.

Andreja Likar Ivanov

Najbolj iskano

(Skupno 74 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost